Kompania

MIRËSERDHE NË BOTËN E ESSSE CAFFÈ.

Tani hap sytë, hyr në një botë ku aroma është diçka që të zgjon shqisat, si një muzikë e orkestruar në perfeksion. Ku shija është një shije e rafinuar e ekspresit të vërtetë italian, ku kafeja është një simfoni për tu degjuar. Një botë ku do të udhëhiqesh nga një kënaqsi tepër e madhe.

 

EKSPERIENCA TAKOHET ME INOVACIONIN

Me 1979 familja Segafredo, e mirënjohur për traditën e tyre shumëvjeçare në këtë sektor, themeluan markën Essse Caffè në Bolonja. Nuk ishte incident që Essse të gërmëzohej me tre S, me tre S-të që qëndronin për "Shkencën (Scienza), Dijen (Sapienza) dhe Specialitetin (Specializzazione)", të trija vlerat bënë bashkë filozofinë e kompanisë, e gjetur në eksperiencë dhe dedikuar në inovacion, e shprehur përmes së kafesë. Misioni i kompanisë ka qënë gjithmonë të përcjellë produktet me kualitetin më të mirë. Kjo është pse-ja, që prej startit, ne jemi përqëndruar në mbështetjen shkencore të Departamenteve Agrikulturore të Shkencës të Universiteteve të Bolonjës, Çezena dhe Foxhia, një bashkëpunim i cili vazhdon edhe sot. Gjatë tridhjetë viteveve të fundit ne jemi liderët në industrinë e kafes, me një dije që bazohet në kokrrat e kafes së freskët deri në kafen e filxhanit tënd, nga përpunimi tek paketimi, nga ekipi profesional tek ekspresi i kafesë. Sot, Essse Caffè është një markë e rëndësishme, e mirënjohur në Itali dhe jashtë kufijve, tashmë, një cilësi e vërtetuar për kualitetin.

In 1979 the Segafredo family, known for its long-standing experience in the industry, established the Essse Caffè brand in Bologna.
 

QËLLIMI INTERNACIONAL

Lancimi i produkteve tona në markete të huaja është një sfidë ambicioze, ku na shtyn të punojmë edhe më shumë për t'u përmiresuar dhe të jemi koherente për atë çka klientet duan.
Kualiteti i kafes sonë është ambasadori ynë anembanë botës.
Garancia jonë konsiston në suportin e kohës. Programet tona trajnuese janë çelësi i suksesit të distributorëve tanë. Kontribuimi në promocionin e nje Ekspresi Italian është satisfaksioni ynë më i madh

In 1979 the Segafredo family, known for its long-standing experience in the industry, established the Essse Caffè brand in Bologna.
 

RRJETI YNË I SHITJEVE NË ITALI

Essse Caffè është kompania e parë në Itali e certifikuar për shërbimin e saj mbështetës. Rrjeti ynë i shitjeve mbështetet në profesionistë me përvojë me njohuri të thella të industrisë, , të shpërndarë mirë në të gjithë territorin ku veprojmë, dhe në flotën tonë të automjeteve. Kjo na mundëson që të ofrojmë shërbimin e shitjes dhe shpërndarjes në kohë dhe një shërbim të dobishëm mbështetës, për të ndihmuar klientët tanë për të qenë të sigurtë që ekspresët e tyre janë gjithmonë ne gjendje pune. Misioni i agjentëve tanë përqëndrohet kryesisht në dhenien e njohurive për klientët tanë, nëpërmjet kurseve të trajnimit, si dhe në ofrimin e mbështetjes teknike që ata kanë nevojë për të nxjerrë maksimumin prej kokrrave kafes me cilësi të lartë që kanë blerë dhe t'i kthejnë ato në kafen ekspres me te mire. Ne u ofrojmë të gjithë agjentëve tanë trajnimin dhe pajisjet e pershtatshme teknike, me qëllim që t'u mundësohet atyre të sigurojnë mbështetjen më të mirë të mundshme për klientët tanë gjatë gjithë fazave të eksperiences se tyre ne pergatitjen e kafesë, nga kokrra deri te filxhani. Përveç kësaj, një rrjet i agjentëve të kualifikuar menaxhon marrëdhëniet tona me klientët nga pikëpamja tregtare, duke ofruar mbështetje sipërmarrëse dhe partneritet me ta për t'i ndihmuar ata të zhvillojnë dhe të rrisin biznesin e tyre.

In 1979 the Segafredo family, known for its long-standing experience in the industry, established the Essse Caffè brand in Bologna.
 

SË BASHKU SI NJË

Jemi partner të Accademia Maestri Pasticceri Italiani (AMPI), shoqate qe përfaqeson nivelin më të lartë të profesionalitetit të pasticerisë në rang kombetar. Jemi partner gjithashtu te fondacionit Fondazione Umberto Verones i, të angazhuar në projekte prestigjoze kërkimore mjekesore që synojnë kujdesin inovativ , si dhe ne iniciativa të rëndësishme të shërbimeve kulturore,mjedisore dhe sociale . Ne gjithashtu kemi nënshkruar së fundi një marrëveshje për të mbështetur projektet sportive për njerëzit me aftësi të kufizuara, të krijuara nga Fondacioni Sport Silvia Rinaldi Onlus, i cili do të forcojë aktivitetet sportive, disiplinat në zhvillim me vlerë të lartë psikofizike dhe projekte të përfshirjes sociale përmes sportit.
Bashkëpunime të tjera kryhen nga Essse Caffè në mbështetje të kongreseve të rëndësishme mjekësore dhe shkencore, siç është ajo vjetore e Shoqërisë Italiane të Diabetologjisë të cilën ne e kemi respektuar gjatë me praninë tonë të drejtpërdrejtë.

Nel 1979 la famiglia Segafredo, nota per la sua lunga tradizione nel settore, fonda a Bologna il marchio Essse Caffè.
 

HARMONIA E ÇERTIFIKUAR

Në Essse Caffè vëmemdja për cilesinë është e përgjithshme:nga përsosmëria e produkteve tona , tek siguria e punëtoreve ,nga qëndrueshmëria e firmës , në respektimin e mjedisit në perputhje me ligjet .Prandaj ne zgjodhem ta certifikojmë.

CILËSI

Kërkimi ynë i vazhdueshëm për përsosmëri është dhënë në vitin 1996 me certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë sipas UNI EN ISO 9002 , i cili u rinovua në vitin 2002 sipas standardit të ri ISO 9001.

PRODUKTT

Që nga viti 1993 jemi pjesë e Institutit kombëtar "Espresso Italiano" i cili e ka njohur Essse Caffè për certifikim të përdorimit profesional sipas specifikimit teknik 008 të kafes ekspress në markën Epsresso Italiano

SIGURIA

Zgjedhja për të mbrojtur shumicën e njerëzve që punojnë në Essse Caffè na ka mundësuar që nv vitin 2018 të sigurojmë certifikimin e sistemit të menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë për punëtoret sipas ISO 45001.

PASQYRAT FINACIARE

Që nga 2004 ne kemi dorëzuar pasqyrat tona të certifikuara financiare sipas nenit 2409-te Kodit Civil nga kompania Reconta Ernst & young Accounting.

NË KONTAKT ME AMBJENTIN

Në simfoni me natyrën,mjedisin qëllimi ynë është të prodhojmë duke respektuar dhe mbrojtur mjedisin.Përdorim teknologjite me të vjetra, produkte dhe paketime ekologjike dhe gjithmonë jemi të perkushtuar të reduktojme mbetjet.Jo me kot jemi certifikuar nga Sistemi i menaxhimit mjedisor sipas ISO 14001 ne vitin 2002.

Questo sito raccoglie dati statistici anonimi sulla navigazione, mediante cookie installati da terze parti autorizzate, rispettando la privacy dei tuoi dati personali e secondo le norme previste dalla legge. Continuando a navigare su questo sito, cliccando sui link al suo interno, accetti il servizio e gli stessi cookie. Per saperne di più e per la gestione di tali cookies, clicca qui.
Per nascondere questo messaggio clicca qui.