Produktet

KAFE

Të ngrohta,intensive delikate: Zbuloni të gjitha llojet e Essse Caffè.Linja e barit, kafe e bluar për profesionistet e kafes ,për të ofruar klienteve të tyre një ekspres të përsoshmerisë. Kafe në kapsula për linjën e shtëpive,zyrave për të përgatitur kafe të një cilesie të lartë me ekspresët tanë dhe jo vetëm,pije të tjera të ngorhta si caj,çokollatë etj.

Produkte të tjera

Essse nuk është thjesht një kafe, 
është shumë më tepër. Sorbetto limon crem caffe yougurt granite freskuese, çokollatë gustative, elb dhe xhensen, çaj dhe gjithçka që ju nevojitet për të kënaqur çdo kërkesë të klientit, në çdo kohë.

Aksesorët

Filxhane ,pjata dhe gota por edhe mbajtëse sheqeri,kartopeceta,ore muri, uniforma, gjithçka që nevojitet për të shndërruar lokalin tuaj në një Essse Caffè bar.

Questo sito raccoglie dati statistici anonimi sulla navigazione, mediante cookie installati da terze parti autorizzate, rispettando la privacy dei tuoi dati personali e secondo le norme previste dalla legge. Continuando a navigare su questo sito, cliccando sui link al suo interno, accetti il servizio e gli stessi cookie. Per saperne di più e per la gestione di tali cookies, clicca qui.
Per nascondere questo messaggio clicca qui.