Koleksione kupash dhe pajisje të tjera

Koleksioni Essse

Koleksioni i ri Essse , i projektuar nga artisti i Mantovës Carlo Bonfà, është një  art krijues i shijes dhe stilit italian.
Punime shumëngjy ësh që duken në dizajn, me një sërë ikonash që duken si lodra,por flasin per nje stil unik dhe elegant.

Pjesë e të ardhurave të koleksionit do t'i dhurohen Fondacionit Veronesi, për t'u punësuar në projekte kërkimore në fushën e onkologjisë, kardiologjisë dhe neurologjisë.

Questo sito raccoglie dati statistici anonimi sulla navigazione, mediante cookie installati da terze parti autorizzate, rispettando la privacy dei tuoi dati personali e secondo le norme previste dalla legge. Continuando a navigare su questo sito, cliccando sui link al suo interno, accetti il servizio e gli stessi cookie. Per saperne di più e per la gestione di tali cookies, clicca qui.
Per nascondere questo messaggio clicca qui.