Ekspresët

S.12 E Zezë

E krijuar nga studioja dizenjuese e  GIUGIARO DESIGN, kompakte, e lehtë që i pershtatet cdo ambienti. Përvec kësaj teknologjia moderne e saj garanton të gjithë parametrat thelbesore për nxjerrjen më të mirë të kafes. Lehtësia e përdorimit të makinerisë lejon përgatitjen e një ekspresi të shkëlqeyeshëm italian në cdo rast. E disponueshme në 5 ngjyra,të kuqe,të bardhë,bezhë,të zezë dhe gri.

Questo sito raccoglie dati statistici anonimi sulla navigazione, mediante cookie installati da terze parti autorizzate, rispettando la privacy dei tuoi dati personali e secondo le norme previste dalla legge. Continuando a navigare su questo sito, cliccando sui link al suo interno, accetti il servizio e gli stessi cookie. Per saperne di più e per la gestione di tali cookies, clicca qui.
Per nascondere questo messaggio clicca qui.