Training

Zona, e ndarë në 7 kurse, është projektuar për këdo që dëshiron të fillojë një karrierë si barist, ose për njerëzit që janë tashmë në treg, por që dëshirojnë të përmirsojnë aftësitë e tyre për të përgatitur kafe dhe aftësitë në prezantim. Së fundi, zona gjithashtu merret me tema të tilla si blerja dhe besnikëria e konsumatorëve.

Questo sito raccoglie dati statistici anonimi sulla navigazione, mediante cookie installati da terze parti autorizzate, rispettando la privacy dei tuoi dati personali e secondo le norme previste dalla legge. Continuando a navigare su questo sito, cliccando sui link al suo interno, accetti il servizio e gli stessi cookie. Per saperne di più e per la gestione di tali cookies, clicca qui.
Per nascondere questo messaggio clicca qui.