Training

Ky modul, i hapur edhe për shkollat dhe studentët privatë, u drejtohet njerëzve që duan të mësojnë për kafenë për qëllime pune ose për interes personal. 
Pjesëmarrësit e kurseve do të mësojnë për të gjitha fazat që çojnë në një filxhan të cilësisë së lartë të ekspresit: nga kafja, përzgjedhja e farave, pjekja, stazhimi, paketimi dhe shpërndarja e blendeve të kafesë në bare. 

Questo sito raccoglie dati statistici anonimi sulla navigazione, mediante cookie installati da terze parti autorizzate, rispettando la privacy dei tuoi dati personali e secondo le norme previste dalla legge. Continuando a navigare su questo sito, cliccando sui link al suo interno, accetti il servizio e gli stessi cookie. Per saperne di più e per la gestione di tali cookies, clicca qui.
Per nascondere questo messaggio clicca qui.