Training

Zona, e ndarë në 3 kurse të përgjithshme dhe 2 të dizenjuara me porosi, synon të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë aftësitë e menaxhimit efektiv financiar, si dhe aftësitë e marketingut për të përmirësuar komunikimin dhe reklamimin për barin e tyre, me qëllim përmirësimin e fitimit dhe konkurrencës.

Questo sito raccoglie dati statistici anonimi sulla navigazione, mediante cookie installati da terze parti autorizzate, rispettando la privacy dei tuoi dati personali e secondo le norme previste dalla legge. Continuando a navigare su questo sito, cliccando sui link al suo interno, accetti il servizio e gli stessi cookie. Per saperne di più e per la gestione di tali cookies, clicca qui.
Per nascondere questo messaggio clicca qui.